کسب و کار

10 قاعده برای موفقیت در سرمایه گذاری

در اینجا ده درس برنارد باروچ را فرا می گیریم (که در علامت نقل قول قرار گرفته اند). تبعیت نکردن از این قواعد، منجر به این شده است که افرادی این درس ها را در بازار سهام نقض کنند و پول خود را از دست بدهند.

قاعده 1

«فکر نکنید، گمانه زنی نکنید مگر آنکه بتوانید آن را برای خود یک شغل تمام وقت بگردانید».

به خاطر داشته باشید که هر تصمیمی بگیرید منزله ی شرط بندی در مقابل تصمیمی است که فرد دیگری می گیرد. این فرد کسی است که بازار سهام را به مدت 40، 50 و 60 ساعت در هفته مورد مطالعه قرار می دهد.

قاعده 2

«از بابت شخصی که اطلاعات «درونی» یا «محرمانه» را به صورت هدیه به شما می دهد، بر حذر باشید»

راه از دست دادن پول در بازار ارز، بسیار ساده است و یک راه هم بیشتر نیست و آن هم این است که براساس اطلاعات افرادی، عمل کنید که خودشان هم واقعا نمی دانند راجع به چه چیزی صحبت می کنند، مانند رانندگان تاکسی، میخانه چی ها، سلمانی ها و حتی دوستان صمیمی تان در محل کار.

قاعده 3

« پیش از آن که اوراق بهادار، خریداری کنید هر نوع اطلاعاتی را که می توانید راجع به شرکت، مدیریت و رقبای آن، درآمدها و احتمالات رشد آن کسب کنید».

صبر داشته باشید، منضبط و هدفمند باشید و احساسی عمل نکنید. پیش از آنکه سرمایه گذاری کنید فرصت را مغتنم بدانید و به کار خود رسیدگی کنید.

قاعده 4

«سعی نکنید که به پایین ترین قیمت خریداری کنید و به بالاترین قیمت بفروشید، زیرا نمی توانید و این کار شدنی نیست، مگر توسط دروغگویان»

وقتی سهام خریداری می کنید تصمیم بگیرید که با چه قیمتی می خواهید آن را بفروشید. وقتی قیمت به آن حد دلخواه شما رسید، حریص نشوید. امروزه با برنامه ریزی تجاری رایانه ای می توانید برای سهام خود قیمت «فروش» تنظیم کنید که هنگامی که به آن حد رسید، سهام به طور خودکار آزاد شود. حقیقت این است که شما هیچوقت در سود بردن، بی پول نمی شوید.

مقاله مرتبط > علت از دست دادن مشتری!

قاعده 5

«یاد بگیرید که چگونه ضررها و زیان های خود را به سرعت جبران کنید. انتظار نداشته باشید که همیشه حق به دست شما باشد. اگر اشتباهی مرتکب شده اید _ و ارزش سهام در حال پایین رفتن است آن را بفروشید و … _ جلوی ضرر خود را هر چه سریع تر بگیرید».

بهترین روش برای قطع کردن ضرر و زیان های تان در بازار سهام روش «توقف ضرر» نام دارد. با استفاده از روش «توقف ضرر»، دستور می دهید که سهامتان 8 الی 10 درصد پایین تر از بالاترین قیمتی به فروش رود که صاحب آن شده اید. برای مثال اگر یک سهم را به قیمت 25 دلار، خریداری نمایید، یک توقف 23 دلاری را بر روی آن سهم قرار داده اید (که تقریبا 8 درصد پایین تر از قیمت خرید شماست). اگر ارزش سهم به 30دلار برسد توقف ضرر را تا حداکثر 27.5 دلار می رسانید که اندکی بیش تر از 8 درصد پایین تر از بالاترین، قیمتی است که صاحب سهم شده اید. اگر از ارزش سهام تا این نقطه کاسته شود به طور خودکار فروخته خواهد شد. در صورتی که کارتان را با روش توقف ضرر ادامه دهید، استفاده از این روش، ضررها و زیان های شما را به حداقل می رساند.

قاعده 6

«اوراق بهادار بیش از حد و مختلف، خریداری نکنید. بهتر است تنها چند سرمایه گذاری مختصر داشته باشید به طوری که بتوانید به دقت از آن ها مراقبت کنید»

تا این که تعداد بسیار زیادی سرمایه گذاری داشته باشید. پراکندگی کار، سبب گسترش و ازدیاد ریسک های شما می شود، اما در عین حال، این کار باعث می شود که اگر ارزش سهام شما بخواهد به مرور زمان و به سرعت افزایش پیدا کند هر گونه احتمال موجود برای کسب سودهای عمده از دست برود.

10 قاعده برای موفقیت در سرمایه گذاری

قاعده 7

«کلیه ی سرمایه گذاری های خود را به صورت دوره ای مجددا ارزیابی نمایید و ببینید آیا شرایط متغیر توسعه ی باعث تغییر چشم اندازها شده اند یا خیر».

از اصلِ «تفکر مبتنی بر صفر» استفاده کنید. هنگامی که اطلاعات جدیدی به دست می آورید، مرتبا از خود بپرسید: «آیا اگر این سهام را خریداری نمی کردم با اطلاعات و دانشی که هم اکنون دارم، امروز آن را مجددا خریداری می کردم یا خیر؟» اگر پاسخ شما منفی است، این نشانه، راه گشای شما برای فروختن سهام است.

قاعده 8

« درباره ی موقعیت مالیاتی خود مطالعه نمایید تا بدانید چه موقع با بیشترین منفعت می توانید، سهامتان را بفروشید».

همواره در خصوص مالیاتی که به سود سرمایه تعلق می گیرد و درباره ی معاملات شما قابل اجراست، مطلع باشید. به خاطر داشته باشید که آن چه مهم است و به حساب می آید، مقدار پولی است که «پس از» کسر مالیات ها، برای تان باقی می ماند. زمان بندی خرید و فروش بازار سهام به منظور ایجاد سود از سرمایه و تحمل ضرر و زیان، حوزه ای است که شما بایستی با آن کاملا آشنا باشید.

قاعده 9

«همیشه قسمت خوبی از سرمایه ی خود را در یک محل ذخیره نقدی نگه دارید. هیچ وقت تمام وجوه خود را سرمایه گذاری نکنید».

در صورتی که همیشه ذخیر نقدی داشته باشید، همواره این مزیت را دارید که از فرصت های غیر منتظره ای که پیش می آید، استفاده کنید. همچنین صرف نظر از وقایعی که در بازار، رخ می دهد، این ذخیره می تواند به عنوان ذخیره ی اضطراری یا ضربه گیر نیز عمل نماید.

قاعده 10

«سعی نکنید در همه ی انواع سرمایه گذاری ها پیشرفت کنید، به حوزه ای بچسبید که از آن بهترین شناخت را دارید»

معمولا موفق ترین سرمایه گذاران کسانی هستند که یک صنعت خاص را انتخاب می کنند و بر روی آن متمرکز می شوند تا درباره ی شرکت های موجود در آن صاحب نظر شوند. صنعتی را انتخاب کنید که به آن علاقه ی بیشتری دارید. در این صورت اطلاعات شما در آن، به روز خواهد شد و از آن بهره مند می شوید.

5/5 - (1 امتیاز)
گرد آورنده
برایان تریسی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا