معرفی کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین
کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین (The Complete Writings of Florence Scovel Shinn)، اثری تأثیرگذار و ماندگار نوشته ی فلورانس اسکاول شین است که در زمره ی برترین کتاب های خودپروری قرار دارد. در این اثر ارزشمند، چهار عنوان از برترین کتاب هایی گرد هم آورده شده که به مخاطب، چگونگی بُردن در «بازی زندگی» را از طریق تفکرات مثبت و همسویی با جریان سرنوشت آموزش می دهند. مخاطبین با مطالعه ی این کتاب، فرصت این را پیدا خواهند کرد تا بذر موفقیت و مثبت اندیشی را در ذهن خود بکارند و به شکلی مؤثر و کاربردی با آموزه ها و بینش های روشنگرانه ی اسکاول شین ارتباط برقرار کنند. به گواه مخاطبین بی شمار اندیشه های اسکاول شین، قدرت بخشیِ ذهنیِ فوق العاده ای در آثار این نویسنده و معلم معنوی برای همه ی افراد، به خصوص زنان، نهفته است.
کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین یکی از تاثیرگذارترین کتابهای دنیا میباشد که توسط نویسندهی آمریکایی، خانم فلورانس اسکاول شین در سال 1989 به رشته تحریر درآمد. این کتاب در سرتاسر دنیا طرفداران بیشماری دارد و راهنمای کاملی برای یادگیری نحوهی تبدیل شکست به پیروزی، عدم رفاه به کامیابی، ترس به ایمان و عصبانیت به عشق است.
خلاصه کتاب چهار اثر از فلورانس
این کتاب مجموعهای کامل شامل چهار اثر از یکی از محبوبترین نویسندگان اثربخش در دنیاست. شما در این کتاب به قدرت کلمات پی میبرید و نحوه استفاده از قانون جاذبه را میآموزید. فلورانس اسکاول شین در این کتاب به شما نشان میدهد که چگونه هزاران مشکل را حل کرده است و شما میتوانید به راحتی با هماهنگ کردن افکار و کلمات خود با خیر مطلق (که به صورت الهی درون شما قرار دارد) هرچیزی را که میخواهید، ایجاد کنید.
بخش اول: بازی زندگی و راه و رسم این بازی
در این بخش نویسنده شما را با اصل مهمی آشنا میکند؛ «زندگی پیکار نیست، بلکه یک بازی است». او همواره یادآور میشود که بدون آگاهی از معنویت نمیتوان در این بازی برنده شد و به پیروزی رسید و برای پیروزی در بازی زندگی باید نیروی خیال را آموزش دهیم، چرا که آدمی هرچه را در خیال خود تصویر کند، دیر با زود در زندگیاش نمایان میشود.
فلورانس ذهن را دارای سه بخش میداند: نیمه هشیار، هشیار و هشیاری برتر.
هر آنچه آدمی عمیقا احساس و یا به روشنی مجسم کند، بر ذهن «نیمههشیار» اثر میگذارد و مو به مو در صحنهی زندگی ظاهر میشود.
ذهن «هشیار» ذهن بشری است و زندگی را همانگونه که به نظر میرسد، میبیند. مرگ، بلا، بیماری، فقر و تنگنا را مشاهده میکند و بر ذهن نیمههشیار اثر میگذارد.
و «هشیاری برتر» یعنی آن ذهن الهی که درون هر انسان است و قلمرو آرمانهای عالی و عرصهی طرح الهی است.
بخش دوم: کلام تو عصای معجزهگر توست
فلورانس در این بخش بر تاثیر کلام تاکید دارد و آن را همواره راهگشای امور انسانی میداند؛ آدمی میتواند با کلام خود، وضعیتی ناخوشایند را از میان بردارد. یعنی به جای اندوه، شادمانی و به جای بیماری، تندرستی و به جای تنگدستی، فراوانی بنشاند. او معتقد است واژهها بر ذهن نیمههشیار انسانها اثر میگذارند و به طور آشکار در زندگی شخصی پدیدار میشوند. این بخش مملو از «عبارات کلیدی» است که در مهمترین امور میتواند به شما کمک کند.
بخش سوم: درِ پنهانِ موفقیت
فلورانس اسکاول شین میگوید: «برای هر انسان توفیقی در نظر گرفته شده است و معمولا حالتی خوشایند یا یک لبخند، درِ مخفی توفیق را میگشاید. انسانها میپندارند که این توفیق در پس در یا دیواری پنهان شده است، در حالی که موفقیت راز نیست، نظام است.»
بخش چهارم: نفوذ کلام
«پیروزی» و «توفیق» دو کلمهی اعجابانگیزند. آنگاه که دریابیم واژهها و اندیشهها گونهای رادیواکتیویته هستند، آن کلماتی را که میخواهیم تبلور یابند و به عینیت درآیند، در کمال دقت برمیگزینیم. فلورانس به طور شفاف اذعان دارد که زندکی یک جدول کلمات متقاطع است که واژهی درست، پاسخ مورد نیاز را در اختیارتان قرار میدهد. بسیاری از مردم به هنگام گفتوگو، کلماتی مخرب را ادا میکنند که بعدها همان کلام بر آنها حکم خواهد کرد. باید توجه داشت که کلام انسان بیثمر بازنخواهد گشت، بنابراین کلام خود را عوض کنید تا جهانتان دگرگون شود!
[ مطلب مرتبط: معرفی کتاب 48 قانون قدرت – انتشارات نسل نواندیش ]
قسمت هایی از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین
–
–
–
–
«کار من عالی خواهد بود و من به عالیترین شکل موفق میشوم. در آخر هم موفقیت حاصل کارم میشود»
–
–
«اگر چیزی را میخواهی، ابتدا بپرس سپس به دنبالش بگرد. شاید هم بهتر باشد که ابتدا در بزنی، تا در رحمت خداوند به رویت باز شود»
–
–
–
–
[ مطلب مرتبط: معرفی کتاب انسان در جستجوی معنا – انتشارات جامی ]
تم کتاب چهاراثر فلورانس:
این کتاب به طور کلی از چهار فصل تشکیل شده که هر بخش بهطور جداگانه شامل عناوین و زیرمجموعههای مشخص است. میتوان این کتاب را فلسفی با محتوایی روانشناختی دانست، اما نکته تاثیرگذار این کتاب، روایت داستانهای واقعی از اشخاصی است که نویسنده با آنها در ارتباط بوده است؛ کسانی که داستانی متفاوت از یکدیگر دارند و شنونده در طول کتاب، همواره احساس خواهد کرد که هیجانانگیزترین داستانهای جهان را میشنود.
درباره فلورانس اسکاول شین
فلورانس اسکاول شین (Florence Scovel Shinn) در 24 سپتامبر 1871 در شهر کامدن ایالت نیوجرسی آمریکا به دنیا آمد. او دختر «آلدن کرتلند اسکاول» و «امیلی هاپکینسون اسکا» بود و تحصیلاتش را در فیلادلفیا و دانشگاه هنرهای زیبای پنسیلوانیا گذراند و در آنجا با همسر خود «اورت شین» آشنا شد و آنها پس از ازدواج به نیویورک نقل مکان کردند. اورت سه تئاتر بر روی صحنه برد که نقش اصلی آنها را فلورانس برعهده داشت. فلورانس در این دوران بهعنوان تصویرگر کتاب مشغول به فعالیت بود، اما سرانجام آنها در سال 1912 از یکدیگر جدا شدند. فلورانس از میانه عمرش به فرقه تفکرنو پیوست و کتبی در ترویج دیدگاههای این فرقه نوشت. موج معنویت در آمریکا از اوایل قرن بیستم با پيدايش زنان و مردان عرفانگرا آغاز شد و در نیمه دوم قرن بیستم ثمره داد و همهگیر شد؛ به گونهای كه کلیساها را دچار دگرگونی کرد. سردمداران این جنبش افرادی چون «چارلز فیلمور»، «اما کورتیس هاپکینز»، «فلورانس اسکاول شین»، «کاترین پاندر» و … بودند که هرکدام در جای خود، سنگی از این بنا را نهادند و بانیان پايهگذاری کلیساهای وحدتی نام گرفتند.
فلورانس اسکاول شین، اولین کتاب خود با نام «بازی زندگی و راه و رسم این بازی» را در سال 1925 منتشر کرد. کتاب دیگر او با نام «کلام تو عصای معجزهگر توست» در سال 1928 به چاپ رسید و پس از آن در سال 1940 کتابی با عنوان «درِ پنهانِ موفقیت» منتشر کرد. پس از مرگ فلورانس نیز آثاری از او منتشر شد: «نفوذ کلام» در سال 1945، کتاب پیش رو «چهار اثر از فلورانس اسکاول شین» در سال 1989 و «افسون گذرگاه شهود» در سال 2013.
کتابهای او نه تنها در آمریکا، بلکه در خارج نیز کثیرالانتشار بودند و با مهارتی بسیار، جای خود را در دورافتادهترین دهکدهها یا دورترین شهرهای اروپایی و باورنکردنیترین اماکن جهان باز میکردند. فلورانس سالیان سال در مقام هنرمند، مشاور، تصویرگر و مدرس متافیزیک نامی بلندآوازه داشت. او با شفا بخشیدن هزار تن از مردمان، در گشودن و حل گرهها و مسائل زندگیشان، یاوری سترگ بود.
سرانجام او در سال 1940 در سن 69 سالگی در آپارتمانش درگذشت.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«عشق تنها چیزی است که در وجود همه از طرف خداوند نهاده شده است و اولین چیزی که از یک شخص به شخص دیگر منتقل میشود، عشق است. به طور واضحتر میتوان گفت که عشق یک حسی فراگیر است که دیدگاه انسان را نسبت به مسائل مختلف روشن میکند و میتواند باعث شادی قلب و آرامش روحی و جسمی او شود. در حقیقت عشق واقعی، احساس کامل و دور از هرگونه ترس و نگرانی است. یعنی نشان دادن علاقه بدون نیاز و چشم داشتی. طوری که حاصل آن چیزی جز شادی و لذت نباشد. این عشق همان عشقی است که ما از خداوند دریافت میکنیم و او را سرمنشأ تمامی انواع برتر آن میدانیم. در حالت کلی بسیار شنیدهایم که خداوند یکی از پایههای آفرینش خود را بر عشق بنا کرده است و خودش منبع عظیم و بیپایان آن است و از طریق آن هم جهان هستی را اداره میکند.
همانطور که میدانید، با وجود اینگونه توضیحات میتوانیم دریابیم که عشق واقعی عشقی نیست که بخواهیم جایی را برای آن جستجو کنیم و یا به دنبال آن باشیم، بلکه حسی است که بدون جستجو و نیاز در وجود ما ظاهر شود. فقط کسی میتواند اینگونه عشق واقعی را درک کند که مفهوم اصلی آن را درک کرده باشد. هنگامی که خودخواه و مغرور میشویم، اطرافیانمان عشق واقعی خود نسبت به ما را از دست میدهند. حسادت نیز نوع دیگری از عشق است که به بدترین شکل آن شناخته شده. زیرا ترس حاصل از حسادت ارزش آن را پایین میآورد و آن را بیمعنا میکند و یا به تعبیری لذت و شادی حاصل را از بین میبرد. پس چون چیزی از عشق باقی نمیماند، به چیزی مخالف آن یعنی نفرت تبدیل میشود.»
مشخصات کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین
- نویسنده: فلورانس اسکاول شین
- مترجم: مینا امیری
- تعداد صفحات: 312 صفحه
- انتشارات: نیک فرجام
- موضوع: روانشناسی